Ahoj, tady je Doreen a toto je váš týdenní karetní výklad pro týden od 15. do 21.prosince. Vyšli jsme si dnes s Michaelem na krátký výlet, abychom vám společně mohli poslat nějakou Aloha-energii během období svátků, které může být velmi stresující. Velmi se za vás modlím, abyste prožívali mnoho radostných chvil a abyste si dopřáli čas na vnitřní mír. Dnes budeme pracovat s Vykládacími kartami archanděla Michaela, jenž je nositelem síly, odvahy a důvěry a je také schopen vám poskytnout veškerou podporu, kterou potřebujete. V tomto období se můžete potýkat s mnoha emocemi a také se přitom připravovat na další rok. Michael je tu pro nás všechny. 

10474779_733490480071860_1353738714464406392_nTak jako každý týden se nad kartami pomodlím a požádám Boha, aby nám poslal jasná poselství a vedení, a také informace o tom, co můžeme očekávat během následujícího týdne. Zatímco karty míchám, prosím o poselství pro vás a pro všechny ostatní, kteří tento výklad sledují. Vytáhnu tři karty, jednu pro začátek, druhou pro střed a třetí pro konec týdne. 

 

Minulý týden jste odcházeli z negativity. Byli jste vedeni k opuštění nějaké negativní situace. Tento týden nás vyzývá ke Zkoumání svých možností. Archanděl Michael nám radí, abychom na začátku týdne strávili nějaký čas tím, že zvážíme, co všechno se nám nabízí a jaké máme možnosti. To zahrnuje i modlitby ohledně toho, co dělat dál. Archanděl Michael vám umí dát skvělé jasné poselství týkající se dalších kroků, které máte podniknout. Pojďme to udělat hned teď.

“Archanděli Michaeli, prosím, ukaž nám všem, které kroky máme podniknout každý osobně a které máme podniknout všichni společně. Dej nám prosím sílu a všechnu podporu, kterou potřebujeme, abychom se dokázali hnout kupředu na naší cestě. Co můžeme udělat pro naplnění svého životního poslání?”

Udělejte si tedy výzkum. Poptejte se pár lidí, hovořte s lidmi, s Bohem, s vašimi anděly, se svým Vyšším Já, a prosím, dopřejte si na to čas, není kam spěchat. 

 

Když se dostáváme ke středu týdne… to je zajímavé. Máme tady kartu Zůstaňte soustředěni na své záměry. Řekněme tedy, že jste již prozkoumali, jaké máte možnosti a rozhodli jste se, dostali jste jasné vedení ohledně toho, co udělat. Nyní musíte zůstat soustředěni podobně jako laserový paprsek na svůj cíl. Když si něco zhmotňujeme, je důležité nenechat se rozptylovat pochybnostmi, nerozhodností a PŘEDEVŠÍM – skeptickými lidmi. I když to možná dělají proto, aby vás ochránili, vždy, když jim povíte o svých snech, sestřelí vás k zemi. Budou vám vykládat, proč se to nikdy nemůže stát, proč byste to neměli ani zkoušet… Psst! Neříkejte lidem o svých snech! Dostává se vám stoprocentní podpory bez jakékoli energie závisti nebo přehnané snahy vás ochránit. Ponechte si své sny mezi sebou a Bohem, ano? Ale zůstaňte na ně zaměřeni. Je to stejné, jako když někam jedete a víte, kam se chcete dostat.

 

Uau… tak tohle je nádherné. Na konec týdne nám vychází karta Věčná láska. Andělé říkají, žetato karta značí velkou podporu od vašich zesnulých blízkých, a také pro naše nezadané přátele, že vztah spřízněných duší, za který jste se modlili, je na obzoru! Je tady pro vás! Je to však i celkově o lásce. Je to i o tom milovat to, čeho chcete dosáhnout, milovat to, kde se nacházíte nyní, zkrátka o všudypřítomné lásce. Andělé říkají, že láska je úplně všechno. A tak se nenechávejte odrazovat strachem! Pokud se necháte odradit, pokud sejdete z cesty za svým cílem, pak posvátná láska, Bůh, Nekonečná moudrost, Božská láska, náš Stvořitel, nám vždy pomůže dostat se na svou cestu zpátky. 

 

Je to tedy týden o objevování svých možností. Souvisí to i s mým výletem tady 🙂 Protože i vy výletujete a objevujete nové destinace. Užívejte si to! Není to o tom, jak rychle se dostanete do cíle, ale o učení se a užívání si během oné cesty. Udělejme si teď chvíli a prohlašme: “Drahý Bože, pomoz mi prosím užívat si tento přítomný okamžik a každý další okamžik, bez ohledu na to, co se děje kolem mě. Pomoz mi zůstat přítomný/á v současném okamžiku a vzít si z něj všechna požehnání, lekce a požitek z tohoto i každého dalšího okamžiku, obzvláště nyní.” Nádhera.

Jak už jsem řekla, mé modlitby jsou s vámi, mí přátelé, a posílám vám mnoho lásky. Vesmír je na vaší straně! Bůh je na vaší straně! Prosím, vězte, že nikdy nejste sami! Volejte si své anděly na pomoc s čímkoli a kdykoli. Dělejte to, prosím! Andělé jsou s vámi! Archanděl Michael je s vámi! Bůh je s vámi! I když někdy můžete mít pocit, že vaše modlitby zůstaly nevyslyšeny, já vám ručím za to, že jsou vyslyšeny! Jen se to obvykle děje způsoby, které neočekáváme, a tak je třeba mít otevřenou mysl. 

 

Andělská požehnání vám všem! A prosím, řekněte se mnou: Alooooooooooooooha!

 

* * *

 

zdroj: https://www.youtube.com/watch?v=8H1iLHn3Qsc

překlad: Magda Techetová