5927_472641486156762_1985108878_nAhoj, tady je Doreen a toto je váš týdenní karetní výklad pro týden od 24. do 30.června. Jsme dnes v útulku, který pečuje o 300 kočiček a je jich tu spousta i kolem mě, jen se podívejte. Je to i připomínka pro vás, pokud se cítíte osamělí a chtěli byste nějakého nového kamaráda, tak adoptujte zvířátko z útulku. My sami víme, že kočičky adoptované z útulku jsou těmi nejmilejšími mazlíčky. Jsou vděčné a vědí, že dostaly druhou šanci ve svém životě.

Pro výklad na následující týden dnes použijeme Vykládací karty archanděla Michaela. Hlavně proto, že energie je nyní tolik intenzivní. Měli jsme letní slunovrat, pak hned úplněk, mnoho lidí také nemohlo spát, v některých tento měsíc probudil “vlkodlaka” a byli velice podráždění, takže se podíváme, jaký bude tento týden. 

Tak jako vždy vyberu tři karty reprezentující začátek, střed a konec týdne.

 

Pro pondělí a úterý je tu karta Chraňte se. To znamená, že energie i nadále zůstává velmi intenzivní. Procházíme tím už tak dlouho! Tato karta vám říká, abyste se o sebe dobře starali a dopřáli si potřebnou péči. Je to stejné jako když jdete ven a tam prší. Také si vezmete deštník, abyste nezmokli. Zaštiťujte se před okolními energiemi. Já sama jsem cítila, že probíhá nějaká bitva mezi světlem a temnotou. To asi ještě nějakou dobu potrvá. Andělé říkají, že se máte oprostit a očistit od dramatu. Pokud ve vašem okolí probíhá nějaké drama, chraňte se a starejte se o sebe. Můžete na těle nosit ochranné krystaly, můžete se častěji a silněji modlit, můžete požádat Boha a archanděla Michaela, aby vás zakryli štítem ze zvláštní energie, nebo aby vám poslali více andělů na ochranu. Není to nic, čeho byste se měli bát, je to jen informace, která vám má pomoci.

 

Pro střed týdne je tady karta Jste na správné cestě. To je zajímavé. Je to znamení pro ty z vás, kteří ve svém životě děláte změny, a nebyli jste si jisti, zda je to opravdu správné. Tato karta říká: Ano, je! Také je to znamení, že archanděl Michael je s vámi a chrání vás, zatímco procházíte životními změnami. Jestliže jste se začali stěhovat nebo měnit kariéru, začali jste podnikat změny ve svém zdraví, životním stylu nebo ve svých vztazích, toto je pro vás povzbuzení, abyste v tom pokračovali a nadále na tom pracovali. Bude to v pořádku. Budete podpořeni.

 

A když se podíváme na víkend – no, podívejte se na to – Příznivý výsledek. Andělé mi říkají, že v tomto víkendu se začne všechno zmírňovat a uvolňovat. Ta energie připomínající krupobití a bouře, kterou jste procházeli, se během tohoto víkendu uvolní a dopřeje nám oddech. Do vašeho života přijde nějaké světlo, něco se vyrovná, ale stále platí, že se o sebe budete potřebovat starat, a to fyzicky, psychicky i emocionálně.

 

Je to týden, kdy budeme ještě stále testováni, stále se budou objevovat různé okolnosti a situace. Nenechte se přemoci strachem. Když se budete strachovat, nikdy nebudete vědět, co udělat. Čím si můžete být jisti, je fakt, že jste silní, jste mocní, máte veškeré prostředky, máte podporu, máte mnoho přátel, a také věřte, že všechno půjde správně a dopadne to dobře. Udržte si víru. Já sama jsem velmi optimistická. Věřte, že naše budoucnost je světlá a nádherná, a to platí pro nás všechny. Vy jste ti, kteří k tomu mohou přispět.

 

Děkuji vám za to, že jste se k nám dnes připojili. Posílám vám mnoho lásky, andělských požehnání, mnoho “mňau” a – řekněte to prosím se mnou – Aloooha!

* * *

 

zdroj: http://www.youtube.com/watch?v=SAgRZRw3fBk

překlad: Magda Techetová